Ország-világ

2020.09.10. 06:41

Ausztrál kasszás lányba szeretett bele Zac Efron

A színész már azt tervezi, hogy elhagyja Amerikát, és Ausztráliába költözik.

Actor Zac Efron attends the screening of "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" during the 2019 Tribeca Film Festival at BMCC Tribeca PAC on May 2, 2019 in New York City. . Photo Vanessa Carvalho/Brazil Photo Press

Forrás: AFP

Fotó: Vanessa Carvalho

Unottan ülsz a kis bokszodban, egymás után olvasod le az élelmiszerek vonalkódjait, majd egy bariton hang rád köszön, és te gépiesen viszonzod az üdvözlést… Ekkor áraszt el a pillanat adrenalinlökete, hiszen rájössz, hogy ezúttal különleges vásárló lépett a boltba, egy amerikai filmsztár.

Valahogy így képzeljük Zac Efron és a Byron Bay egyik szupermarketében dolgozó Vanessa Valladares románcának kezdetét. Már június óta szétválaszthatatlanok, és Zac úgy tervezi, Ausztráliába költözik – írja cikkében a Just Jaredre hivatkozva a hirado.hu.

A pár néhány hete együtt síelt, Vanessa pedig a bennfentesek szerint minden szabadidejét Zac parthoz közeli, bérelt apartmanjában tölti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!