új szerepben

2020.09.02. 22:12

Harry herceg és felesége, Meghan a Netflix számára készít produkciókat

A házaspár dokumentumfilmek, -sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok elkészítésében vesz részt.

Forrás: Shutterstock

Harry brit herceg és amerikai felesége, Meghan Markle többéves szerződést kötött a Netflix streamingszolgáltatóval különböző típusú műsorok készítésére – jelentette be szerdán a vállalat.

A gyermekével Kaliforniában letelepedett és uralkodói feladatairól lemondott házaspár dokumentumfilmek, -sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok elkészítésében vesz részt.

Mint közleményükben fogalmaztak, olyan műsorokat akarnak forgatni, amelyek reményt adnak és fiatal szülőként az inspiráló családi műsorok is fontosak a számukra.

Több program fejlesztése már el is kezdődött, köztük egy természetfilm-sorozat és egy női példaképekről szóló széria.

A házassága előtt tévésorozatokban szereplő Meghan Markle leszögezte, hogy nem folytatja a színészetet.

Ted Sarandos, a Netflix társelnöke szerint az uralkodói pár hitelességével, optimizmusával és útmutatásával világszerte milliókat inspirál.

Mint mondta, a Netflix örül, hogy „alkotói otthont” tud nekik nyújtani és annak is, hogy velük kínálhat olyan történeteket, amelyek segítenek a közönségnek a világ minden táján egymás megértésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!