Ország-világ

2020.09.28. 07:35

Óriási gyémánttal a kezén jelentette be Lily Collins, hogy férjhez megy

English-US actress Lily Collins attends the photo call for the PBS and BBC One television miniseries "Les Miserables" in Los Angeles on June 8, 2019 (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Aznap reggel, amikor túracipőt húzott, Lily Collins még nem sejtette, hogy pár órával később élete legboldogabb pillanata jön el számára – írja a hirado.hu.

A 31 éves színésznő, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Tükröm, tükröm vagy a Végzet ereklyéi, kirándulni indult párjával, Charlie McDowell-lel, aki egy gyönyörű szurdokban letérdelt, és feleségül kérte őt, méghozzá egy méretes, rózsaszínű gyémántgyűrűvel.

„Egész életemben rád vártam, és alig várom, hogy együtt éljük le az életünket” – írta a helyszínen készített képekhez Phil Collins és Jill Tavelman lánya.

Lily, aki korábban évekig Jamie Campbell Bowerrel folytatott se veled, se nélküled viszonyt, egy éve alkot egy párt immáron vőlegényével – írja a Hello magazinra hivatkozva a portál.

Borítókép: Lily Collins

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!