Járvány

2020.09.04. 09:27

Robert Pattinson koronavírusos, leállt az új Batman-film

Matt Reeves rendezésében készülő új film forgatása másodszor áll le.

(FILES) In this file photo taken on September 27, 2018 British actor Robert Pattinson poses during a photocall to promote his film "High life" during the 66th San Sebastian Film Festival, in the northern Spanish Basque city of San Sebastian. - Filming for the latest Batman-centered film, starring Robert Pattinson, has been halted in Britain after the actor reportedly tested positive for the coronavirus, just days after shooting had resumed. "A member of 'The Batman' production has tested positive for Covid-19, and is isolating in accordance with established protocols," Warner Bros. said in a statement to AFP. "Filming is temporarily paused." (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)

Forrás: ANDER GILLENEA

Fotó: AFP

A Vanity Fair értesülései szerint pozitív lett Robert Pattinson koronavírus-tesztje, ezért ismét leáll a 2021-re tervezett The Batman forgatása – írja az Origo.

A lap értesülése szerint a képregényfilm néhány napja, Londontól nem messze újraindult forgatását le kellett állítani, mert a főszereplő Pattinson megfertőződött az új típusú koronavírussal.

A gyártó Warner egyelőre nem adott ki nevesített nyilatkozatot az egyes stábtagok egészségi állapotára vonatkozóan, csupán egy általános tájékoztatást.

A The Batman egyik stábtagjának Covid 19-tesztje pozitív lett, ezért a forgatást átmenetileg szüneteltetjük. Az érintett stábtagot az előírásoknak megfelelően elkülönítettük – szól a stúdió közleménye.

A Robert Pattinson főszereplésével, Matt Reeves rendezésében készülő új Batman-film forgatása másodszor áll le, a Warner áprilisban pedig bejelentette, hogy a produkció 2021 júniusa helyett csak 2021 októberében debütál majd a filmvásznon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!