8 évesen árva maradt a kisfiú

2021.01.25. 06:04

Szívszorító! „Anyu nem gyógyul meg” – Leültette az anyuka a kisfiát és elmondta, napjai vannak hátra

Igazságtalan az élet: a kisfiú édesanyja 35 évesen halt meg rákban, az apukáját már évekkel korábban elveszítette.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Csak egy kis időt szeretett volna még együtt tölteni kisfiával Vicky Myers. A 35 éves thornabyi asszonynak azonban a világ legkegyetlenebb feladata jutott: el kellett mondania 8 éves kisfiának, hogy meg fog halni. A kis William így mindkét szülőjét elveszítette, mivel édesapja 2015-ben váratlanul elhunyt – írja a Ripost.

Vicky egyszer már harcolt a mellrákkal, akkor azt gondolták, sikeresen legyőzte. Tavaly azonban közölték vele az orvosok, hogy áttéteket képzett a teljes testében, és már csak három hónapja van hátra.

„Minden percét Williammel töltötte és dacolt a halállal. Végül még egy évig élt. Azt mondogatta, szeretne még egy utolsó közös karácsonyt. De végül le kellett ülnie és elmondani a fiának, meg fog halni” – emlékezett vissza Vicky legjobb barátnője.

„William azt mondta neki, hogy ha majd jobban lesz, akkor sok mindent csinálnak együtt. De Vicky nyugodt hangon azt mondta neki, anyu már nem gyógyul meg. És elmondta, hogy meg fog halni. Felkészítette Williamet a legrosszabbra.”

Az édesanya több kemoterápiát is bevállalt csak azért, hogy időt nyerhessen a fiával. De nem tudta elkerülni az elkerülhetetlent...

William a nagymamájával fog élni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!