elég merész...

2021.02.25. 20:58

Kicsapták a gyerekeket az egyházi suliból, mert anyuka a neten vetkőzött – túl szexik voltak a fotók

Crystal Jackson, azaz Tiffany Poindexter most megmutatja, mitől borultak ki a szülők.

Forrás: Shutterstock

Crystal Jackson 2019-ben regisztrált a többnyire erotikus tartalmat szolgáltató oldalra, és a 44 éves észak-kaliforniai nő állítólag ripsz-ropsz az oldal egyik legfelkapottabb modellje lett, állítólag 110 ezer fontot, azaz kábé 45 millió forintot keres havonta. A dolog túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen – írja a Bors.

Jacksonék gyerekei katolikus iskolába jártak, és néhány szülőnek feltűnt, hogy a Tiffany Poindexter nevű OnlyFans-modell kísértetiesen hasonlít Crystal Jacksonra. A szülők elkezdtek kampányolni a nő ellen, aztán gondoltak egyet, és

névtelenül elküldtek egy csomagot az iskola igazgatójának és a helyi püspöknek, amiben Poindexter, azaz Jackson kinyomtatott képei szerepeltek.

A három gyerekét pedig nem sokkal később kicsapták az iskolából...

Az anyuka most feltöltött az Instagramra egy képet, ami állítólag először verte ki a többi szülőnél a biztosítékot, és amivel az egész balhé indult.

Persze azért vannak itt merészebb felvételek is...

A legkisebb gyerekünk nem értette, miért nem mehet többet iskolába. El kellett magyaráznunk neki, hogy nem engednek minket oda vissza, ami teljesen összetörte a szívét. A gyerekeinknek fiókjaikban még ott állnak a házi feladataik, amiket le kellett volna adniuk. Szörnyű ez az egész. Nem az ő hibájuk volt, nekik ehhez az egészhez semmi közük.

Miért kell a gyerekeket büntetni a szüleik bűneiért? Ráadásul én még csak bűnt sem követtem el

- magyarázta Jackson egy interjúban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!