Bulvár-celeb

2021.04.15. 15:00

Elhagyta a felesége, bosszúból megölte a saját gyerekeit

Elhagyta a felesége a szír származású férfit, aki ezért bosszúból megölte a két gyermekét, hogy az anyjukat ne láthassák más férfival.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Rendőrnek álcázta magát gyermekei előtt az apuka mondván, hogy rendőröket és rablókat játsszanak, majd megölte két gyermekét bosszúból.

A Semir néven ismert férfi megfojtotta gyermekeit, hogy „megbüntesse” volt feleségét, akit bűnösek talált azért, mert elhagyta és egy másik férfiért. Ennek a bosszúnak az ártatlan áldozatai a 8 éves Jamal és a 6 éves Jamile voltak – írja a v4na hírügynökség.

A 37 éves gyilkos apuka mérnökként dolgozott a németországi Regensburg városában. Elhatározta, hogy végrehajtja bosszútervét, és meggyőzte a két gyermekét, hogy menjenek játszanak együtt, amely végül az életükbe került. A bűncselekmény első rekonstrukciója szerint

Semir megfojtotta a gyerekeket nyakkendőkkel, majd a holttesteket néhány fekete zsákba helyezte.

A gyilkos ezután levelet írt volt feleségének, azzal fenyegetőzve, hogy a pokolban újra találkoznak, valamint azzal vádolta a nőt, hogy miatta távolodtak el tőle a gyerekei, és az apafigurát új párja biztosította a gyermekeknek. „A gyerekek a mennyben vannak!”- fejezte be a levelet

Végül a 37 éves férfi a gyilkosságok elkövetése után egy hídról a Dunába ugorva próbálkozott öngyilkossággal, de nem sikerült neki, mert partra sodorta a víz,

közben a rendőrség felfedezte a két holttestet, és a búcsú levélnek köszönhetően azonnal azonosítani tudták a tettest. A hatóságok őrizetbe vették a férfit, és megállapították, hogy nincsen beszámítható állapotban, illetve mentális betegségekkel is küzd. A szír és roma származású férfi korábban többször is került a rendőrség látókörébe.

Fotó: v4na

A bizonyítékok alapján Thomas Rauscher legfőbb ügyész azt nyilatkozta: „Nem akarta, hogy gyermekei Bianca új partnerével egy háztartásban éljenek, és hogy a férfi is nevelje a gyerekeit. A gyilkos önző hatalom- és birtoklási vágyból cselekedett.”

A vádlott megpróbálta enyhíteni a körülményeket azzal, hogy a bíróságon azt állította, „tehetetlennek érzi magát” a koronavírus okozta lezárások miatt.

A férfi korábban öt alkalommal vált el a gyermekek anyjától, és büntetett előéletű is, az első büntetését mindössze 17 évesen rótták ki rá.

Kimaradt az iskolából és több munkahelyet is otthagyott már, illetve köztudottan heroinhasználó volt. Később azért is elítélték, mert élettársa bőrét egy cigarettacsikkel megégette, miközben kábítószeres állapotban volt.

Ezt követően letartóztatták, mert 2012-ben meggyilkolta a felesége apját. Az ítéletet várhatóan a következő hónapban hozzák meg, és a vádlottat életfogytiglani börtön fenyegeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!