nehéz időszak

2021.08.14. 13:50

Összeomlott II. Erzsébet királynő: mély gyásza mellett nagy baj fenyegeti

Teljesen lerombolhatja a királyi család jó hírnevét az uralkodó kedvenc fia, akinek a botránya ahelyett, hogy csitulna, egyre vadabb fordulatokat vesz.

Britain's Queen Elizabeth II gestures during a visit to The Children’s Wood Project in Glasgow on June 30, 2021, as part of her traditional trip to Scotland for Holyrood Week. (Photo by Andrew Milligan / POOL / AFP)

Forrás: Andrew Milligan / POOL / AFP

Fotó: AFP

Egyre inkább aggódhat II. Erzsébet királynő a harmadik gyermeke, András herceg ügye miatt.

A herceget korábban egy Virginia Roberts Giuffre nevű nő vádolta meg azzal, hogy mindössze tizenhét éves volt, amikor András herceg Jeffrey Epstein villájában megerőszakolta, illetve szexuális tevékenységekre kényszerítette.

Bár András herceg tagadja, hogy valaha köze lett volna a nőhöz – a közös fotójukat összeszerkesztett manipulációnak nevezte –, Roberts Giuffre a napokban beperelte a brit uralkodó kedvenc fiát.

A nő kártérítést akar kapni a húsz éve – állítása szerint – elszenvedett erőszak után. Jóllehet, a hírek szerint a yorki herceg egyetlen tárgyaláson sem vesz majd személyesen részt, II. Erzsébet királynő a hozzá közeli források szerint nagyon aggódik gyermeke botrányos ügye miatt.

„A királynő aggódik a fia miatt. Úgy tűnik, hogy egy nagyon-nagyon személyes ügybe keverték bele András herceget, amiért a bíróságon kell felelnie; az efféle számonkérés a királyi család rémálma. Ha a királynő ehhez hozzáteszi azokat a kritikákat, amelyeket Harry herceg és a felesége intéz a család ellen, nagy probléma bontakozik ki, ami minden bizonnyal óriási gondot okoz majd az uralkodónak”

– fogalmazott a Daily Star információi szerint Duncan Larcombe.

II. Erzsébet királynőt nagyon érdekli, hogy az általa vezetett családot hogyan értékelik szerte a világon, így a jelek szerint nehéz idők elé néz, pedig még a gyászával is meg kell birkóznia, tavasszal elvesztette férjét, Fülöp herceget – szemlézte a cikket a Ripost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!