Bulvár-celeb

2021.08.17. 06:31

Váratlan meglepetés! Ezt a színésznőt nézte ki magának Károly herceg

Megdöbbentő titok derült ki Károly hercegről: évekkel ezelőtt szoros barátságot ápolt a világhírű hollywoodi színésznővel, Barbra Streisanddal.

Britain's Prince Charles, Prince of Wales has a dram of whisky before officially opening the Lerwick Fishmarket, Mair's Quay and the Scalloway Fish Market, at Shetland Seafood Auctions Ltd, Lerwick Fishmarket in Lerwick, Shetland on July 30, 2021, the second day of a two-day visit to Scotland. (Photo by Jane Barlow / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Károly herceg mindössze 26 éves volt, amikor megismerkedett Barbra Streisanddal. A találkozó részleteiről a színésznő mesélt a People magazinnak.

„Megkérdezte, hogy találkozhatna-e velem. Szóval eljött a stúdióba hozzám. Kértem neki egy csésze teát, majd eszembe jutott, hogy nem kéne valakinek előkóstolnia, hátha mérgezett. Azt mondta, nem”

- idézte fel az első találkozást a színésznő, aki a későbbiekben szoros barátságot alakított ki a herceggel.

Streisand még a herceg angliai birtokára is ellátogatott. Károly pedig többször is megnézte Barbra fellépéseit.

„Volt egy nagyon mókás poénom, amikor eljött egyszer megnézni a műsorom. Ezt mondtam: ”Tudod, ha jól játszom ki a kártyáim, akkor most én lehetnék az első zsidó hercegné„

- mesélte nevetve Barbra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!