Bulvár-celeb

2021.10.14. 05:55

Harry herceg és Meghan Markle elárulták, mivel foglalkoznak most

Harry brit királyi herceg és Meghan Markle sussexi hercegné hivatalosan is belépett a pénz és a befektetések világába, partnerek lettek ugyanis egy New York-i fenntartható befektetési cégben.

Prince Harry(L front) and fiancee Meghan Markle(R front) arrive in Nottingham on their first official visit after announcing their engagement in Nottingham, Britain, on Dec. 1, 2017. (Photo by han yan / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Harry herceg és felesége, Meghan hercegné csatlakozott az Ethic befektetési vállalathoz, amely profilját tekintve vagyonos ügyfeleinek ad hasznos tanácsot arról, hogyan tudják pénzüket fenntarthatóbb módon befektetni, kiemelten kezelve olyan kérdéseket, mint az éghajlatváltozás és az emberi jogok – írja az Origo.

A házaspár előtt nem ismeretlen

az 1,3 milliárd dollárnyi vagyont kezelő cég,

ugyanis korábban már igénybe vették ennek szolgáltatásait.

A vállalat szóvivője közölte, hogy örömmel fogadták a híres házaspárt köreikben, szerepvállalásukkal remélhetőleg több millió potenciális ügyfelet érhetnek el.

Harry herceg azt mondta, hogy legfőképpen azért csatlakoztak a vállalathoz, mert szívügyüknek tekintik, hogy szakmai tanácsaikkal segíthessenek főleg a fiataloknak abban, hogyan tudják fenntarthatóbb módon befektetni megtakarításaikat.

A fenntartható befektetés népszerűsége az elmúlt évtizedben folyamatosan nőtt, ami nagyrészt a mai fiatal generációnak köszönhető.

Az Egyesült Államokban a fenntarthatóbb alapokba történő befektetések 2019 és 2020 között több mint kétszeresére, 51 milliárd dollárra emelkedtek.

Ez a házaspár legújabb vállalati partnersége mióta az Egyesült Államokba költöztek. Miközben megpróbálnak anyagilag függetlenné válni, produkciós szerződést kötöttek a Spotify és a Netflix vállalatokkal is. Harry herceg egy mentális egészségről szóló dokumentumfilm-sorozatot is készített az Apple TV+ számára, valamint könyvírásba is belefogott: memoárt tervez kiadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!