Bulvár-celeb

2023.01.04. 05:50

Bizarr eset: egy nő a mai napig szoptatja általános iskolás lányát (videó)

Özönlöttek a felháborodott kommentek az interneten annak a 32 éves nőnek, aki szoptatja nyolcéves kislányát. A brüsszeli anyuka szerint nincs semmi rossz abban, amit tesz.

Forrás: YouTube

A Brüsszelben élő Alizée élete gyökeresen megváltozott, amikor férje egy olyan videót töltött fel a TikTokra, amelyen ő egyszerre eteti kebleiből két gyermekét. Ez önmagában nem lenne furcsa, csakhogy egyikük már rég az általános iskola padjait koptatja – írta meg a Life.hu

Mindezt férje rögzítette mobiltelefonnal, majd képes volt kilőni a felvételt az egyik legnépszerűbb videómegosztóra. Ahogy az várható volt, özönlöttek a felháborodott kommentek, melyekben őrültnek titulálták az édesanyát, sőt, volt, aki azt írta, el kellene tőle venni a kicsiket. A 32 éves nő azonban nem foglalkozik a gyűlölködőkkel, sőt, örömmel tárja ország-világ elé sokak szerint bizarr szokását.

„Eleinte heti egyszer szoptattam Mayát, vagy amikor lefejtem a tejemet, megitta. Mostanában ez ritkábban fordul elő”

 – idézte a Bors a hölgyet, aki azt is elárulta, hogy már az exe is megkóstolta az anyatejét, sőt, ő maga is ivott belőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!