Gyász

2023.03.04. 08:21

Meghalt Tom Sizemore

A Ryan közlegény megmentésének színésze agyi aneurizmát kapott, családjának kellett döntenie arról, mikor kapcsolják le a gépekről.

Tom Sizemore

Forrás: Collection ChristopheL/AFP

A 61 éves Tom Sizemore agyi aneurizmát kapott február 18-án Los Angeles-i otthonában, és hiába szállították kórházba, nem tért magához, és orvosai közölték: már nincs is remény a felépülésre, mert olyan mértékűek a sérülései, hogy soha többé nem fog felébredni. Családjának kellett eldönteni, mikor kapcsolják le a gépekről a színészt.

Charles Lago, a színész menedzsere pénteken megerősítette, hogy a 61 éves Tom Sizemore álmában, békésen halt meg két fiával és testvérével, Paul Sizemore-ral az oldalán – írja a CNN alapján a Mandiner.

Mélyen elszomorít a testvérem, Tom elvesztése. Mindenkinél nagyobb hatással volt az életemre. Tehetséges volt, szellemes, adakozó, tele volt szeretettel, történeteivel pedig mindenkit szórakoztatott. Döbbenetes, hogy nincs többé, nagyon hiányzik

 – mondta Paul Sizemore, a színész testvére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!