Bulvár-celeb

2021.05.13. 19:50

Hoppá! Ekkora mérettel rendelkeznek átlagosan a magyar férfiak

A Condom Sales által készített tanulmányban a világ országait négy csoportra osztották a férfiak péniszméretei alapján, ahol Magyarország igencsak előkelő helyen végzett.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A tanulmány első csoportjában voltak a legszerényebb átlaggal rendelkező férfiak, a negyedikben pedig azok, akik szerencsés adottságokkal jöttek a világra.

Az első csoportban főként ázsiai országok szerepeltek, így például Kína, Japán, Észak-Korea, India. Ezekben az országokban az átlagos méret 9,7-12 centiméter.

A második csoportba vegyes országok kerültek, többek között az Egyesült Államok, Ausztrália, Afganisztán és Románia. Itt a férfiak átlagosan 11,9-14 centiméter közötti méretekkel rendelkeznek.

Magyar férfiak a kiemelt kategóriában...
Fotó: Shutterstock

 

A harmadik kategóriában már egy előkelő helynek számít, ebben a csoportban foglal helyet Bulgária, Izrael, Mexikó, Görögország, ahol átlagosan 14-15,7 centiméteres csomaggal megáldott pasik élnek.

 

Az abszolút győztesek közé tartozik Magyarország is.

És a negyedik csoportban olyan országokkal versengünk, mint Venezuela, Csehország vagy éppen Brazília. Ezen országok átlagos intim mérete 16-18 centi közé sorolható. Ezen belül Magyarország inkább az alsó határban szerepel a maga 16,5 centiméterével, de emiatt egy percig sincs okunk szégyenkezni

- írja a bien.hu nyomán a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!