itt nem csak a labda gömbölyű

2020.11.09. 07:05

Meglepő! A tökéletes fenekű szexi szépség az orosz focibajnokságban bíró

Jekatyerina Kosztjunyina a legszexibb orosz játékvezető. Szerencsére nemcsak a pályán, hanem a közösségi médiában is fáradhatatlan.

Forrás: Shutterstock

A 23 éves, krasznojarszki Jekatyerina Kosztjunyina szülőhelyén maga is futballozott, de 16 évesen az egyik edzésre elfelejtett futballcipőt vinni, viszont bírónak éppen megfelelt, így kezdődött a játékvezetői karrierje. Azóta szépen halad felfelé a ranglétrán, az orosz női bajnokságban már az első osztályban bíráskodik, a férfiaknál egyelőre a harmadik vonalban kap megbízást – írja a Magyar Nemzet.

Jelenleg egyébként főállásban egy sportiskolában tanít, de ami ennél érdekesebb, hogy az Intsagramon nagyon szívesen ledobja a sportszárat...

A „legszebb orosz játékvezetőnek” nevezett Kosztjunyina kétségkívül jó reklámarc, s már a nemzetközi média is felfigyelt rá. Bevallása szerint szeretne FIFA-játékvezető lenni, vagyis a legmagasabb szinten bíráskodni, de először persze az orosz élvonalban bizonyítaná rátermettségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!