Etikus hacker

2018.01.15. 13:09

Nemzetközi IT-biztonsági konferenciát tartanak Budapesten

A SecOps Europe című konferenciát Budapesten tartják január 24-25-én. A nemzetközi rendezvényre a szakma legjobbjai érkeznek – közölte a program fő szervezője, a BlackCell IT Security hétfőn.

A közleményben kiemelték a SecOps Europe IT-biztonsági konferencia korábban ProDay néven vált ismertté hazai és nemzetközi szakmai körökben.

A szervezők közölték, az eseményt Zuk Avraham etikus hacker nyitja meg, ő fejlesztette ki azt a mobil malware-védelmet, ami valós időben felismeri a kártékony alkalmazásokat, még abban az esetben is, ha azok addig teljesen ismeretlenek voltak.

A rendezvényen egyebek közt Európa több országból érkező, CERT – Computer Emergency Readiness Team – minősítéssel rendelkező csapatok versengenek kritikus infrastruktúra védelme, folyamatos kibertámadások elhárítása területen.

CERT-minősítéssel a Carnegie Mellon Egyetem Szoftver Mérnöki Intézete tünteti ki azokat a csapatokat, amelyek egy egész ország vagy gazdaság kiberbiztonságáért felelnek.

Az IT-biztonsági napokon rendezik az európai Cyber 9/12 verseny hivatalos elődöntőjét is, a nyertesek az áprilisi genfi döntőn vehetnek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!