Bulvár-celeb

2021.08.14. 06:04

Felfoghatatlan tragédia: szénné égett kocsijában az exnyomozó

Az egykor a rendőrségnél dolgozó angol férfi saját kocsijában vetett véget életének. Csak a fogai alapján tudták azonosítani.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A 74 éves Edwin Williams tragikus módon vetett véget életének, amikor háza előtt parkoló kocsijában ülve felgyújtotta magát – írt a tragikus történetről a Daily Mail nyomán a Metropol.

Amikor a tűzoltók kiértek a helyszínre, nem is sejtették, hogy valaki benn ég a kocsiban. Először azért aggódtak, hogy nehogy átterjedjenek a másik két szomszédos autóra a lángok. Csak akkor jöttek rá, hogy Edwin is bent ülhet a lángoló autóban amikor egy ott lakó férfi megjegyezte: ,,az a szomszédom autója”.

Miután eloltották a tüzet, megtalálták a vezetőülésen szénné égett testet, de csak a megmaradt fogaival tudták beazonosítani a férfit.

Volt felesége szerint kiváltó ok lehetett, hogy a rendőrség elhagyása ,,jelentős nyomot” hagyott benne. Azt is megjegyezte zaklatottan, hogy 30 évnyi szolgálat után ,,nehezen tudott hozzászokni a külső világhoz”.

A kórboncnokok azóta már megállapította, hogy a férfi öngyilkos lett.

A drámai fotókat a baleset helyszínéről itt lehet megtalálni.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!