Borzalmas

2022.04.02. 07:50

Végzetes kutyatámadás ért egy kétéves kisfiút Angliában

A gyors orvosi segítség és a kórházi ápolás ellenére a gyermek belehalt a sérüléseibe.

Rebecca Love, az angliai Worcestershire-i rendőrség főfelügyelője szerda reggel szomorú hírt osztott meg a nyilvánossággal az esettel kapcsolatban  - derül ki az Origo cikkéből.

 

"Ma reggel értesültünk arról, hogy sajnálatos módon meghalt az a kisfiú, aki hétfőn Egdonban történt kutyatámadás során megsérült" - nyilatkozta.

 

A rendőröket még hétfőn délelőtt riasztották az eset helyszínére, ők hívták ki a mentőket, akik a gyermek szüleivel együtt a súlyosan megsérült kisfiút a Worcestershire-i Királyi Kórházba szállították, majd később a Birminghami Gyermekkórházba került át.

 

A kisfiúra három kutya támadt rá, az állatokat kiemelték a tulajdonostól és elkülönítették őket.  A kutyák nem hatóságilag tiltott fajtájúak az első információk szerint.

 

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, kérték, hogy mindenki tartsa tiszteletben a kisfiú családjának magánéletét, egyúttal kifejezték együttérzésüket a tragédia miatt. Rövid időn belül ez már a második súlyos kutyatámadás ebben a régióban, előző szombaton Cannockban az állatok egy nyolcéves fiút és egy hatéves kislányt sebesítettek meg,  mindketten kórházba kerültek.

 

Illusztráció: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!