Szomorú nyár

2022.07.19. 19:07

Tragikus strandolás: a Holt-Vágba fulladt a húszéves Richárd

Életét vesztette egy fiatal férfi, miután szórakozni és fürödni ment barátaival Komáromnál.

Úgy tudni, a 20 éves Richard 2-3 barátjával bement a Holt-Vág vizébe, amikor azonban kifelé úszva hátranéztek, Richard már sehol sem volt. A fiatal vélhetően túlbecsülte úszási képességeit - derül ki a Bors cikkéből.

A rendőrök, tűzoltók, valamint a helyi polgárőrség is keresni kezdte a fiatalt, csónak mellett egy drónt, valamint más speciális eszközt is bevetettek.

A keresőakció hétfőn is folytatódott, végül nem sokkal déli 12 óra után, kb. 40 méterre a parttól – ahol a víz mélysége elérheti akár a 4 métert is – a rendőrök megtalálták a fiatal holttestét. A tűzoltók segítségével sikeresen a partra juttatták.

A tragédiában vélhetően az alkohol is közrejátszott, ugyanis az egyik srác szervezetében több 2 ezreléket állapítottak meg. A rendőrség halálokozás ügyében indított vizsgálatot, a halál pontos okának megállapítása érdekében boncolást rendeltek el.

Illusztráció: Shutterstock

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!