Krimi

2021.09.20. 06:47

Szörnyű, ami kiderült: 72 éves nőt erőszakolt meg Maddie feltételezett gyilkosa

Az azóta elhunyt asszony unokaöccsének állítása szerint Christian Brueckner egy karddal rontott be nagynénje házába.

An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE

Fotó: AFP

Nyilvánosság elé léptek annak a már elhunyt asszonynak a rokonai, akit a Maddie McCann elrablásával és megölésével gyanúsított Christian Brueckner erőszakolt meg még 2005-ben – írja a Mirror alapján a Ripost.

A tragikus sorsú áldozat unokaöccsének állítása szerint mélyen megdöbbent, amikor rájött: ugyanazt a férfit gyanúsítják a kislány elrablásával és megölésével, mint aki berontott a nagynénje házába egy karddal, hogy megerőszakolja őt. Az asszony ekkor 72 éves volt.

„Szörnyű támadás volt, hatalmas traumát jelentettek a történtek a nagynéném számára, aki egyedül élt. Özvegy volt, korábban újságíróként dolgozott. Megpróbálta újra felépíteni az életét. Végül idén márciusban elhunyt” – mesélte az unokatestvér Jon Clarke újságírónak, aki egy könyvet ír a rejtélyes Maddie-ügyről.

A rokon reméli, hogy Bruecknernek felelnie kell Maddie eltűnéséért, valamint abban is bízik, hogy örök életére rácsok mögött marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!