lábadozik

2020.12.16. 18:36

Műtétje után négy hónapot kihagy Iniesta

A 36 éves spanyol középpályás a japán klub közlése szerint a dél-koreai Szuvon Samsung elleni ázsiai Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett izomszakadást.

Combizomsérülése miatt négy hónapot kénytelen kihagyni Andres Iniesta, a Vissel Kobe világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgója.

A 36 éves spanyol középpályás a japán klub közlése szerint a dél-koreai Szuvon Samsung elleni ázsiai Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett izomszakadást a jobb lábában, és műtétre kényszerült. A beavatkozást, amely jól sikerült, egy barcelonai kórházban végezték el kedden a Vissel Kobe orvosának irányításával.

Iniesta a közösségi médiában arról számolt be, hogy a műtétre azért volt szükség, mert így biztosabb a felépülése és várhatóan rövidebb ideig tart a rehabilitáció.

A 131-szeres spanyol válogatott játékos 2018 nyarán került a Vissel Kobéhoz. Előző klubjában, az FC Barcelonában 22 évet töltött el és a katalán csapat színeiben 32 különböző címet, köztük négy Bajnokok Ligája-elsőséget szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!