Miami tenisztorna

2021.03.23. 15:00

Serena Williams szájműtét miatt nem indul

Az amerikai sztárjátékos közösségi oldalán azt írta, nagyon csalódott, hogy nem tud részt venni a viadalon.

Forrás: Shutterstock

Serena Williams szájműtét miatt nem indul a miami keménypályás tenisztorna kedden (ma) kezdődő, 3,2 millió dollár (980 millió forint) összdíjazású női versenyében.

Az amerikai sztárjátékos közösségi oldalán azt írta, nagyon csalódott, hogy nem tud részt venni a viadalon, mivel Floridában él, így különösen fontos számára ez a torna.

„Szomorú vagyok, hogy nem találkozhatok a szurkolókkal ebben az évben, de remélem, mihamarabb visszatérhetek” – fogalmazott közösségi oldalán a 40. életévét augusztusban betöltő, 23-szoros Grand Slam-bajnok Williams, aki Grigor Dimitrovval készült a versenyre.

Az idei Australian Openen elődöntős amerikai játékos rekordot jelentő nyolc alkalommal győzött Miamiban, legutóbb 2015-ben.

A női versenyben Babos Tímea az egyetlen magyar induló, ő a főtáblára jutásért az olasz Elisabetta Cocciarettóval csap össze kedden (ma), várhatóan 18 órától. A férfiaknál Fucsovics Márton 29. kiemeltként a főtábla első fordulójában erőnyerő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!