tokió 2020

2021.06.04. 09:53

LeBron James nem lesz tagja az olimpiai kosárcsapatnak

LeBron James bejelentette, hogy nem lesz tagja a címvédő Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottjának az idén nyárra halasztott tokiói olimpián.

Los Angeles Lakers player LeBron James (C) warms ups as he wears a jersey with NBA legend Kobe Bryant's number ahead of a game between Los Angeles Lakers and Portland Trail Blazers, after Bryant was killed last weekend in a helicopter accident, at the Staples Center in Los Angeles, California on January 31, 2020. (Photo by FREDERIC J. BROWN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Frederic J. Brown

A Los Angeles Lakers 36 éves játékosa csütörtökön elmondta, az idei nyarat annak szenteli, hogy teljes mértékben felépüljön a bokasérüléséből, amivel régóta küszködik. Hozzátette, ezúttal elsőbbséget élvez nála a pihenés, és mindent megtesz, hogy a következő szezonban teljes erőbedobással térhessen vissza.

A Lakers címvédőként már az első fordulóban búcsúzott az észak-amerikai profiliga (NBA) rájátszásában.

A négyszeres bajnok, és a liga legértékesebb játékosának (MVP) szintén négyszer megválasztott James három olimpián szerepelt, 2004-ben Athénban bronz-, 2008-ban Pekingben és 2012-ben Londonban aranyérmet nyert.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!