ez is eljött

2021.08.10. 12:50

Hamarosan hivatalosan is bejelentheti Messi érkezését a PSG

Francia és spanyol lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain és Lionel Messi, az FC Barcelona immár korábbi labdarúgója egyezségre jutott, így a 34 éves argentin támadó hamarosan aláír új csapatához.

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi holds a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 8, 2021. - Messi fought back tears as he began a press conference at which he confirmed he is leaving Barcelona, where he has played his entire career. (Photo by Pau BARRENA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Pau Barrena

A L’Équipe és a Sport szinte egyszerre számolt be arról, hogy létrejött a megállapodás a hatszoros aranylabdás és a párizsi klub között. Úgy tudni, Messi kedd délután repül a francia fővárosba, a PSG pedig szerdán jelenti be a szerződtetését. A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, világbajnoki ezüstérmes és Copa Améria-győztes játékos kettő plusz egy évre ír alá – számolt be róla a Nemzeti Sport.

Az argentin futballista – aki 13 éves kora óta volt az FC Barcelona játékosa – vasárnap a könnyeivel küzdve búcsúzott el a gránátvörös-kékektől. Messinek az előző idény végén lejárt a megállapodása, s hiába jutott egyezségre a Barcával, a klub a La Liga szabályai miatt nem tudta szerződtetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!