NBA

2021.10.27. 11:21

Hosszabbításos Lakers-győzelem idegenben

A kaliforniaiak legnagyobb sztárja, LeBron James nem lépett pályára, hiányában Anthony Davis és az új igazolás, Russell Westbrook vette vállára a csapatot.

A Los Angeles Lakers csapata hosszabbításos mérkőzésen négy ponttal verte vendégként a San Antonio Spurs együttesét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

A kaliforniaiak legnagyobb sztárja, LeBron James nem lépett pályára, hiányában Anthony Davis és az új igazolás, Russell Westbrook vette vállára a csapatot, ők ketten 91 Lakers-pontból vették ki a részüket kosárral vagy gólpasszal.

A Golden State Warriors a negyedik győzelmét aratta és továbbra is hibátlan a szezonban, míg mostani ellenfele, az Oklahoma City Thunder ugyanennyi vereséggel még nyeretlen.

A New York Knicks hazai környezetben magabiztosan verte a Philadelphia 76erst, amelyet legutóbb 2017. április 12-én győzött le.

A Denver Nuggetsben az előző szezon legértékesebb játékosának választott Nikola Jokic térdsérülést szenvedett a Utah Jazz elleni összecsapáson. A szerb center 15 perc játék után már 24 ponttal, valamint hat-hat lepattanóval és gólpasszal állt, amikor egy ártalmatlannak tűnő mozdulat után a földre rogyott. Kiesését a Jazz kihasználta, és idénybeli harmadik mérkőzését is megnyerte.

Eredmények:

San Antonio Spurs-Los Angeles Lakers 121-125 – hosszabbítás után

Oklahoma City Thunder-Golden State Warriors 98-106

New York Knicks-Philadelphia 76ers 112-99

Utah Jazz-Denver Nuggets 122-110

Dallas Mavericks-Houston Rockets 116-106

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!