Eldőlt

2022.01.26. 12:28

A Sevilla kölcsönvette Anthony Martialt a Manchester Unitedtől

A spanyol klub honlapjának keddi közleménye szerint a megállapodás vételi opciót nem tartalmaz.

A Sevilla FC labdarúgóklub az idény végéig kölcsönvette Anthony Martialt, a Manchester United francia támadójátékosát.

A spanyol klub honlapjának keddi közleménye szerint a megállapodás vételi opciót nem tartalmaz. A Sevilla FC-nek csak a 26 éves csatár fizetését kell fedeznie, más kiadása nincs az ügylet kapcsán.

Martial a szezon eddigi részében mindössze 367 percet játszott a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában és az angol Ligakupában összesen. Ralf Rangnick vezetőedző decemberben azt mondta, hogy a játékos döntött a távozás mellett, mert Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Jadon Sancho és Mason Greenwood mögött nagyon kevés lehetőséget kap.

A guadeloupe-i születésű futballista eddig harminc mérkőzésen lépett pályára a francia válogatottban. Korábban az Olympique Lyon és a Monaco csapatát erősítette, majd 2015 nyarán mintegy 80 millió euróért igazolt a Manchester Unitedhez. Azóta klubcsapatában 269 mérkőzést játszott, amelyeken 79 gólt szerzett, és manchesteri színekben megnyerte az Európa-ligát, az FA Kupát, az angol szuperkupát és a Ligakupát is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában