MLS

2022.05.15. 11:02

Gazdag Dániel ismét pontot érő gólt szerzett

Gazdag Dániel gólt szerzett a Philadelphia Union mérkőzésén, amely 1-1-es döntetlennel zárult hazai pályán a New York Red Bulls ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.

Klubjának honlapja szerint a 13-szoros válogatott középpályás a második félidő elején betört a tizenhatoson belülre, majd 11 méterről a hálóba bombázott. Gazdag végigjátszotta a meccset, amelyen szezonbeli hatodik gólját szerezte. A Philadelphia sorozatban negyedszer játszott döntetlent - pedig ezúttal az 55. perctől emberelőnyben futballozott -, és 11 meccs után a tabella harmadik helyén áll a keleti főcsoportban.
   

Schön Szabolcs a cseresorból nézte végig, ahogyan csapata, az FC Dallas 3-1-re győzött a Los Angeles Galaxy otthonában. A texasiak a második helyen állnak a nyugati főcsoportban.
   

Sallói Dániel kezdőként végig a pályán volt a Sporting Kansas Cityben, amely 7-2-re kikapott a Portland Timbers vendégeként, így továbbra is a nyugati főcsoport tabellájának 12. helyén áll.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában