visszavárják

2018.01.20. 17:11

A szezon végén visszavonul Michael Carrick

A Manchester United 36 éves játékosánál szeptemberben szívritmuszavart állapítottak meg.

A 36 éves korábbi angol válogatott középpályásnál szeptemberben szívritmuszavart állapítottak meg, s bár november óta újra edz, azóta nem lépett pályára.

„A klubnál mindenki nagyon boldog lenne, ha a karrierje szezonvégi befejezése után edzőként csatlakozna hozzánk”

- nyilatkozta játékosáról José Mourinho vezetőedző. A portugál szakember elmondta, bár a középpályás novemberben valóban újrakezdte az edzéseket, a csapathoz még csak két hete csatlakozott, ezért nem játszatta azóta.

„Carrick továbbra is értékes játékos számunkra, de azt gondolom, a visszavonulása jó döntés, mert így nem sérülés vagy bármi más hátráltató tényező miatt kell abbahagynia a játékot” – mondta Mourinho.

A 34-szeres válogatott Carrick 1999-ben a West Ham United színeiben mutatkozott be a Premier League-ben, majd két szezont töltött a Tottenham Hotspurben, mielőtt Manchesterbe szerződött. Ott az elmúlt 11 idényben 460 alkalommal lépett pályára, ezalatt ötször volt angol bajnok, egyszer nyert FA Kupát, háromszor ligakupát és ötször angol szuperkupát, emellett a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában és a klubvilágbajnokságon is ünnepelhetett egy-egy végső sikert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!