döbbenetes

2020.08.02. 22:42

Adele már rég nem az a nő, akire emlékszünk

Nagy fogyása óta a sminket is előszeretettel mellőzi.

Adele poses in the press room with her trophies, including the top two Grammys of Album and Record of the Year for her blockbuster hit "Hello" and the album "25", during the 59th Annual Grammy music Awards on February 12, 2017, in Los Angeles, California. (Photo by Robyn BECK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A 32 éves angol énekesnő Adele már eddig is teljesen megdöbbentette a világot gyors fogyásával, most azonban még több szemöldök szaladt fel legutóbbi Instagram-posztjának köszönhetően, melyben smink nélkül és szőke göndör hajjal mutatkozik. Mintha egy teljesen másik személy lenne – írja a Híradó.

A képen tévéje előtt félig guggolva éppen Beyoncé úgynevezett „vizuális” nagylemezét, a Black Is Kinget hirdeti.

„Köszönjünk neked, Királynőnk, hogy a művészeted által mindannyian szeretve érezzük magunkat a világban.”- idézi az énekesnőt cikkében a Hollywoodlife.

A kissé túlzó rajongás eltörpül azonban Adele külleme mellett, aki új frizurájával, és Beyoncé klipbéli ruhájának másában nyomokban sem emlékeztet korábbi önmagára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!