önmagán is nevet

2017.10.16. 16:04

Anna Kendrick: Nem szeretünk titeket!

A szép színésznő természetesen csak viccből üzente ezt a rajongóinak. Olyan komolyan vette a feladatot, hogy a kép, hoppá, mémsorozatot tényleg érdemes végignézni.

Anna Kendrick arrives on the red carpet for the 87th Oscars on February 22, 2015 in Hollywood, California. AFP PHOTO / VALERIE MACON / AFP PHOTO / VALERIE MACON

Eddig is tudni lehetett, hogy Anna Kendricknek, aki az Alkonyat című vámpíros mozival vált világhírűvé, hogy jó a humora, de most aztán jót lehet rajta nevetni.

Most pedig bizonyítékát adta annak, hogy önmagán tud a legjobban nevetni. A Tökéletes hang-filmek sztárja képet posztolt magáról az Instagramon, amint egy bagoly mellett áll és nagyon csúnyán néz, alá pedig ezt írta:

„Nem szeretünk titeket.”

A képet felkapta egy másik netes platform, a Reddit közönsége, és bekerült a népszerű Photoshop Battle (Photoshop-csata) című játékba: ez abból áll, hogy a kiválasztott fotót a felhasználók kedvük szerint módosítják és posztolják, aztán lehet szavazni, kié a jobb – mint azt az independent is megírta, sőt, itt meg is lehet nézni a szép Annát, amint csúnyán néz és persze a vicces mémeket is.

A csúnyán néző Annát leginkább híres horrorfilmek ikonikus fotóiba illesztették (Az, Ragyogás, Ördögűző, Kör, Ómen), de a Trónok harca főgonoszaként is látható, sőt az egyik játékos azzal bizonyította filmes műveltségét, hogy egy igazi klasszikus, a Mechanikus narancs antiszociális hősére utaló sminkkel és kalappal látta el a színésznőt.

Íme, Anna a Twilightban:

Borítókép: AFP PHOTO / VALERIE MACON / AFP PHOTO / VALERIE MACON

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!