vetélytársak

2018.06.24. 17:16

Autóversenyen küzdhet egymással Matt Damon és Christian Bale

Matt Damon és Christian Bale Oscar-díjas amerikai színészek főszereplésével forgatják azt az egyelőre cím nélküli filmet, mely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli vetélkedéséről szól és jövő június végén mutatják be.

Matt Damon laughs during the press conference for 'Suburbicon' at the Toronto International Film Festival in Toronto, Ontario on September 10, 2017. / AFP PHOTO / Geoff Robins

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Geoff Robins

A Fox filmstúdió a Logan rendezőjére, James Mangoldra bízta a produkciót, mely a Carroll Shelby amerikai (Matt Damon) és Ken Miles (Christian Bale) brit autótervezők és -versenyzők vezette különc és elszánt mérnökcsapat munkáját követi – számolt be róla a Variety.com.

A csapatot Henry Ford és Lee Iacocca azzal a feladattal bízta meg, hogy építsenek egy tökéletesen új automobilt, ami képes legyőzni a sportág legsikeresebbjét, a világversenyeket régóta uraló Ferrarit az 1966-es franciaországi világkupán.

A forgatókönyvön A holnap határát is jegyző páros, Jez és John-Henry Butterworth dolgozik.

Borítókép: AFP PHOTO / Geoff Robins

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!