Elég volt!

2018.03.21. 09:52

Brigitte Bardot sem akar több iszlamistát látni

A világsztár nem rejti véka alá a bevándorlással kapcsolatos véleményét.

L’actrice française et activiste des droits des animaux Brigitte Bardot quitte le Palais de l'Elysée, le 27 septembre 2007 à Paris après un entretien avec le président de la République Nicolas Sarkozy. AFP PHOTO ERIC FEFERBERG / AFP PHOTO / ERIC FEFERBERG

– Nem azért harcoltam Algéria francia elfoglalása ellen, hogy most Franciaroszágot foglalják el az algériaiak – mondta a világhírű színésznő, aki a Valeurs Actuelles című francia lap legfrissebb számának nyilatkozva többek között kiáll saját kultúrája mellett, és elfogadhatatlannak tartja, hogy rákényszerítsék a franciákra a bevándorlók vallását és szokásait.

„Nem akarok több iszlamistát látni. Egész Franciaország tele van burkákkal, ez elfogadhatatlan. Úgy viselkedhetnek a saját hazájukban, ahogyan akarnak, de nehogy már ránk kényszerítsék az életgyakorlatukat, egy másik korszak diszkriminációját. Én nem bántom egy másik ország kultúráját, szokásait vagy identitását, de az enyémet se bántsa senki” – idézi Brigitte Bardot-t a francia sajtóra hivatkozva a lokal.hu.

Borítókép: Eric Feferberg / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!