fájó őszinteség

2017.10.20. 12:29

Dakota Johnson az igazira vár

A szürke ötven árnyalata című film 28 éves főszereplője néhány hónapja van együtt nála jóval idősebb párjával. A férfi sürgeti az összeköltözést, de Dakota nem kertelt: nem hisz benne, hogy vele fogja leélni az életét.

Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek, Nyomd, bébi, nyomd!) szívesen összeköltözne Dakota Johnsonnal, de a színésznő nem biztos abban, hogy ilyen hamar ilyen súlyos döntést kellene hoznia. A pár ugyanis csak néhány hónapja jár, de Hamm teljesen odáig van A szürke ötven árnyalata sztárjától.

A 46 éves színész azt nyilatkozta a Grazia magazinnak, hogy utál szingli lenni, ezért mindig kell neki egy társ, a 28 éves színésznő viszont azt mondta barátainak, nincs meggyőződve arról, hogy aktuális párja lenne az igazi. Dakota mindenesetre gondolkodási időt kért, ami akár udvarias nemnek is felfogható.

Dakota Johnson hamarosan visszatér A szabadság ötven árnyalatában, és az is lehet, hogy a trilógia további két filmmel folytatódik majd.

Forrás: UIP Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!