Ország-világ

2020.07.15. 13:02

Ezt veszi nászajándékba fiuknak David és Victoria Beckham

Legidősebb gyermekük, Brooklyn a közelmúltban megkérte amerikai kedvese kezét.

David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó a feleségével, Victoria Beckham divattervezővel és Brooklyn fiukkal a GQ Magazin Év férfija díjainak kiosztóján Londonban 2019. szeptember 3-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Facundo Arrizabalaga

David és Victoria Beckham legidősebb gyermeke, Brooklyn szombaton jelentette be, hogy megkérte amerikai kedvese, Nicola Peltz kezét. A The Sun értesülései szerint az egykori sztárfocista és divattervező felesége egy londoni lakást szán nekik nászajándéknak írja a Bors.

Bár a Beckham házaspár sem szűkölködik 370 millió fontos, azaz 145 milliárd forintos vagyonával, a 21 éves Brooklyn egy még gazdagabb családba házasodik majd be, hiszen jövendőbeli apósa, Nelson Peltz vagyona 1,6 milliárd dollárra, vagyis több mint 500 milliárd forintra rúg. A milliárdos örömapa magára vállalta a fiatalok floridai és angliai szertartásának költségeit is.

Borítókép: David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó a feleségével, Victoria Beckham divattervezővel és Brooklyn fiukkal a GQ Magazin Év férfija díjainak kiosztóján Londonban 2019. szeptember 3-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!