Magánéleti válság

2018.06.22. 12:58

Johnny Depp nagyon mélyre süllyedt

A Karib-tenger kalózai sztárja nyíltan beszélt anyagi, szerelmi és alkohollal kapcsolatos problémáiról.

UNITED KINGDOM, London: Johnny Depp attends the premiere of the film Murder on the Orient Express at Royal Albert Hall in London on November 2, 2017. - Richard GOLDSCHMIDT

Johnny Depp a Rolling Stone-nak így fogalmazott: „olyan mélyre jutottam, amilyen mélyre csak juthattam” – mondta az őszinte, kitárulkozó interjúban. A népszerű színész elmesélte, hogyan omlott össze egyszerre az élete összes területe – adja hírül az Independent.

Bár Depp elmondta, hogy pocsékul érezte magát, mikor Amber Heard, az exfelesége beadta a válókeresetet 2016-ben, erről nem osztott meg további részleteket, ugyanis egy titoktartási megállapodás is a válás részét képezte. Tetézte a bajokat, hogy ugyanebben az évben kellett megküzdenie édesanyja, Betty Sue halálával, aki rákban hunyt el.

„A következő lépés az volt: Ha valahova nyitott szemmel érkezel, onnan magadon kívül távozol. Képtelen voltam napról napra elviselni a fájdalmat.”

Amikor 2018 januárjában véglegesítette a Hearddel való válást, 25 millió dolláros pert indított a menedzsmentje vezetője, Joel Mandel és testvére, Robert ellen, akiket 40 millió dolláros adósságáért okolt, és félrevezetéssel, csalással és a bizalmi kötelezettség megszegésével vádolt.

Fotó: Wikimedia

A testvérpár ugyanakkor következetesen tagadja a vádakat, és kijelentette: „Cégünk mindent megtettünk az elmúlt 17 évben, hogy megvédjük Depp-et saját magától, és pénzügyileg egyenesben tartsuk. Mindazonáltal nem állt hatáskörünkben ellenőrizni Depp kiadásait és számos más ügyét, vagy kényszeríteni őt arra, hogy bölcsebb pénzügyi döntéseket hozzon.” A perben szerepet játszik Christi, Depp nővére, aki már 7 millió dollárt nyert az öccse rovására, kapcsolatuk azonban már korábban megromlott.

Hogy megküzdjön a magánéleti és anyagi válsággal, Depp turnéra indult zenekarával, a Hollywood Vampires-szel (melynek Alice Cooper és Joe Perry is tagja), valamint memoárt kezdett írni egy régi írógépen.

„Reggelenként vodkát töltöttem magamnak, és csak írtam, amíg a könnyek el nem öntötték a szemem, és már nem láttam a papírlapot” – emlékszik vissza. „Minden erőmmel igyekeztem rájönni, mit tehettem, amiért ezt érdemeltem. Próbáltam kedves lenni és mindenkinek segíteni, mindenkinek igazad mondani – az igazság a legfontosabb számomra.”

Túlköltekezését az alkoholfogyasztással magyarázta: „Sértő azt mondani, hogy 30 000 dollárt költöttem borra ... mert sokkal többet költöttem.”

Depp mellett többnyire Adam Waldman, jelenlegi bizalmasa és ügyvédje áll ki. Arra a kérdésre, mik a tervei arra az időre, ha a per véget ér, Depp azt válaszolta, hogy egy francia regény alapján szeretne filmet rendezni. „Egy olyan emberről szól, aki elveszíti a feleségét, elveszíti mindenét, és beköltözik egy idősek otthonába annak ellenére, hogy még csak a negyvenes éveiben jár. A címe: Boldogabb napok.”

Borítókép forrása: AFP / RICHARD GOLDSCHMIDT / CROWDSPARK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!