filmadaptáció

2018.07.23. 09:41

Taylor Swift is szerepet kap a Macskákban

Taylor Swift popszupersztár is szerepel a Macskák című musicalből készülő filmben, amelyben Jennifer Hudson alakítja az egyik főszerepet.

Recording artist Taylor Swift poses in the Press Room during the 2018 Billboard Music Awards 2018 at the MGM Grand Resort International on May 20, 2018 in Las Vegas, Nevada. / AFP PHOTO / LISA O'CONNOR

Fotó: AFP

A produkciót a brit Tom Hooper rendezi, aki korábban A nyomorultakból is forgatott filmet és A király beszéde című filmjéért Oscar-díjat kapott.

A T. S. Eliot költeményei alapján született, Macskák című musicalt Andrew Lloyd Webber komponálta. A darabot 1981-ben mutatták be Londonban, a Broadwayn pedig 1982 és 2000 között játszották.

A Variety.com értesülése szerint Hudson Grizabellát, az egykor népszerű macskát alakítja, aki elismerésre vágyik. Taylor Swift mellett szerephez jut James Corden és Ian McKellen is.

A filmet gyártó Universal filmstúdió még nem erősítette meg a szereposztással kapcsolatos híreket, és azt sem hozták nyilvánosságra, hogy mikorra tervezik a produkció premierjét.

A 28 éves Swift nemzedéke egyik legjobban kereső énekese, de már a filmvásznon is feltűnt kisebb mellékszerepekben. 2010-ben a Valentin-nap című romantikus vígjátékban láthatták a nézők, 2014-ben pedig Az emlékek őre című sci-fiben.

Swift egyébként nagyon szereti a macskákat, gyakran tesz fel fotókat a közösségi médiára két cicájáról, Oliviáról és Meredithről.

Itt pedig egy elég friss szám sokak kedvencétől:

Borítókép: Taylor Swift a Billboard-díjátadón

AFP PHOTO / Lisa O'Connor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!