A totalitarizmus új formája

2018.03.17. 12:17

A 20. század diktatúráit idéző világrendet alkotna Soros egy bécsi elemző szerint

Soros György a kommunizmushoz vagy a nemzetiszocializmushoz hasonló világrendet, a totalitarizmus új formáját szeretné megalkotni azzal, hogy emberek millióit importálja Európába - nyilatkozta Michael Ley bécsi iszlámszakértő.

Az osztrák politikai gondolkodó a kontinensünkön kialakult migrációs válság egyik legnagyobb felelősének az amerikai spekulánst tartja, derült ki az Echo Tv Informátor című műsorából. Michael Ley úgy véli, hogy Soros György terve Európa két részre szakadását eredményezi. Vagyis lesz egy blokk iszlamizált országokkal, és egy másik erős nemzetállamokkal, köztük Magyarországgal.

Az Informátor utánajárt, hol tart Bécs iszlamizálódása, így azt is megtudta, hogy az osztrák fővárosban jelenleg hatvan mecset működik, a stáb ottjártakor egyikben éppen ötezer muszlim imádkozott együtt.

Bohár Dániel, a műsor riportere a Napi aktuális vendége volt, ahol arról beszélt, hogy Bécs Európa legbiztonságosabb városából a késelések fellegvára lett.

Borítóképünkön Michael Ley, a felvétel kivágás az Echo Tv videójából

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!