online tér

2018.03.23. 20:04

A Fidesz az interneten is fokozza a kampányt

A párt vezető politikusai elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteken a youtube-ra feltöltött videójában közölte: ezekben a napokban „még magasabb fokozatba kapcsol” a Fidesz kampánya.

Túl vannak „minden idők legnagyobb békemenetén”, valamint több mint százötven teltházas fórumot tartottak országjárásuk keretében, és ezt folytatják a következő időszakban – fűzte hozzá.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: míg ellenfeleik egymással vannak elfoglalva, ők választók százezreivel találkoznak közvetlenül. Kiemelte, hogy mostantól az online térben is fokozzák a kampányt: vezető politikusaik elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek, amelyeket online aktivistáik tovább terjesztenek.

Ezekben az e-mailekben és filmekben a választás tétjét mutatják be – fogalmazott, azt hangoztatva: „Soros György jelöltjei” arra készülnek, hogy lebontsák a kerítést, végrehajtsák a betelepítéseket és bevándorlóországgá tegyék Magyarországot.

Úgy folytatta: Orbán Viktor kormányfő jelöltjei ezzel szemben megvédik az országot, megtartják a kerítést, és küzdenek a betelepítés ellen.

Meg akarják őrizni Magyarországot magyar országnak; „hazánk sorsa évtizedekre eldől április 8-án” – vélekedett Hidvéghi Balázs.

„Nekünk Magyarország az első, legyünk ott mindannyian!” – tette hozzá a kommunikációs igazgató a videóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!