Példaértékű

2021.02.02. 19:12

A magyar kormány családpolitikáját dicsérte az olasz szenátor (videó)

Simone Pillon, a Liga politikusa jó döntésnek nevezte a 25 év alattiak adómentességét is.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb nagyszabású eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szalay utcai épületében 2020. október 28-án.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Elismerően nyilatkozott a magyar kormány családtámogatási rendszeréről az olasz Liga egyik szenátora a Hír TV római tudósítójának.

Simone Pillon szerint az Orbán-kabinet azzal, hogy vissza nem térítendő támogatást biztosít a gyereket vállalóknak, a családalapítás mellett, az otthonhoz jutást is elősegíti.

Az olasz politikus továbbá jó döntésnek nevezete a 25 év alattiak adómentességét is. Pillon megjegyezte: az olasz baloldal által javasolt családi pótlék kevesebb pénzt hagyna az emberek zsebében, mint amit jelenleg kapnak.

Borítókép: Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program újabb nagyszabású eleméről tartott sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szalay utcai épületében 2020. október 28-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!