Ország-világ

2021.04.12. 13:49

Novák Katalin: 3 főbűnt nem tudnak nekünk megbocsátani a néppártban

A döntések az Európai Néppártban onnantól bűnnek számítanak, ha egy tagállam letér a többség útjáról, s a bűn ezen a mércén mérendő, nem pedig egy objektív elv alapján – írta a Fidesz alelnöke a közösségi oldalán.

Budapest, 2021. január 27. A Miniszterelnökség által közreadott képen Novák Katalin, a családokért felelõs tárca nélküli miniszter sajtótájékoztatót tart a 25 év alattiak szja-mentességérõl, a kormányülés szünetében, a Karmelita kolostorban 2021. január 27-én. Novák Katalin közölte, hogy a 25 év alattiak 2022-re tervezett személyijövedelemadó- (szja) mentessége abban segít, hogy a fiatalok saját lábukra állva indulhassanak neki az életnek. MTI/Miniszterelnökség/Kékesi Donát

Forrás: MTI / Miniszterelnökség

Fotó: Kékesi Donát

Novák Katalin szerint ezek a következők:

  • Rögzítettük az Alaptörvényünkben, hogy a házasság egy férfi és egy nő kapcsolatán alapszik.
  • 2015-ben nemet mondtunk a tömeges bevándorlásra.
  • A koronavírus-járvány alatt nem csak az európai hatóságok által jóváhagyott vakcinákat, hanem alternatív úton beszerzett vakcinákkal is mentjük honfitársaink életét.
  • A Kossuth Rádiónak adott interjút itt meghallgathatják:

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!