elszabadult a buli

2021.11.05. 11:21

Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén a momentumos Cseh Katalin (fotóval)

Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek.

Forrás: borsonline.hu

A fotók tanulsága szerint egymás után gurította le az Aperol Spritzeket – írja a Bors.

Néhány héttel ezelőtt tízmilliós fényűző esküvőn kelt egybe Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel, Budapest 2. kerületi alpolgármester. Az arannyal szórt ételeket is felvonultató, óvatos becslés szerint 11 milliós lakomához a legdrágább italokat szolgálták fel, amikből fogyott is bőven.

A 140 fős vendégsereg élén a menyasszony sem szégyenlősködött: a Bennfentes.net képeinek tanulsága szerint filmbe illő módon mulatott, politikustól ritkán látott grimaszokkal, heves pózolással járatta le magát a násznép előtt. De ez még semmi: a momentumos politikusok esküvőjén éjfél után szabadult el igazán a pokol.

Az újabb botrányos képeken jól látszik, a zavaros cégügyekbe keveredett

Cseh Katalin négykézláb csúszik-mászik annak a budai bálteremnek a padlóján, ahol egyszer régen még Sisi is keringőzött.

A Momentum politikusa ekkor már fekete menyecskeruhát öltött magára. A drága külföldi divatházból rendelt darab a Bors által megkérdezett szakértők szerint legalább 2 millió forintba kerülhetett. Jobb sorsra lett volna érdemes, ám viselője a padlót törölte fel vele illusztris vendégeinek társaságában.

Fotó: borsonline.hu

A násznép is csak találgatott: miért alázta meg magát Cseh Katalin azzal, hogy asztalok között, négykézláb botorkált élete nagy napján. A zavartan nevetgélő, csúszó-mászó politikusnak vajon a túl drága pezsgő ütött be annyira? Vagy netán toxikus hatása lehet a valódi aranyporral megszórt süteményeknek? Esetleg valamiféle kábítószer hatása alatt állhatott? Bármennyire is szeretnénk, ezekre a kérdésekre egyelőre nem kaphatunk választ. Az biztos,

egész este itallal fotózták, így bizonyára nem volt szomjas

akkor, amikor váratlanul faképnél hagyta a násznépet.

A zavart tekintetű Cseh Katalin az este egy pontján drága esküvői helyszínének biztonsági őrökkel védett kertjébe is kitévedt. A Momentum politikusa furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-meg botolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt a fák és bokrok között. Arckifejezései arról árulkodnak, hogy ekkor már alig tudta, mit csinál.

A Bors információi szerint a jelenlévők is csak nyugtatni próbálták a féktelenül mulatozó menyasszonyt, akit még a vakuk villanásai sem zavartak meg, hajnalig folytatta botrányos viselkedését.

További fotók az eredeti cikkben ITT találhatók.

Borítókép: Cseh Katalin a borsonline.hu-n megjelent fotón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!