Nagy a duma

2021.12.09. 13:25

Civil Összefogás Fórum: Márki-Zay Péter fejezze be az utánrúgásait!

Véleményük szerint nem veszi észre, hogy ő még csak egy hordószónok, de azok között is a gyengék közé sorolható.

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége arra figyelmezteti Márki-Zay Pétert, hogy - futballnyelven szólva - fejezze be az "utánrúgásait", mert ezekért a normális társadalmi élet szereplőitől is "kiállítás" jár.

A CÖF-CÖKA csütörtökön azt közölte az MTI-vel: az ellenzéki miniszterelnök-jelölt "úgy tűnik, hogy mindent mesterfokon tud, kezdve a trágyázástól az aberrált jelző használatáig. Közgazdászként is repeszt, hazugságnak nevezi a rezsicsökkentést, majd pár napos gondolkodás után bejelenti, hogy ő megtartaná, de másként csinálná".

"Nagy a duma, nem veszi észre, hogy ő még csak egy hordószónok, de azok között is a gyengék közé sorolható. Az aberrált szót nap mint nap használja fűre-fára, beteges ismételgetéssel, és úgy véli, mindenre tud orvosságot, azaz a 21. század polihisztora" - fogalmaztak.

Hozzátették, hogy Márki-Zay Péter újat, hasznosat nem tervez, csak a meglévő, kifejezetten jól működő kormányzási eredményeket "übereli".

"Leszögezzük, hogy az ismételgetés perverzióra utal, ezzel nem lehet meccset nyerni. Irány az öltöző, és utána a grund" - áll a CÖF-CÖKA vezetőségének közleményében.

Borítókép: Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje beszédet mond az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában