A baloldal szponzora nem sajnálja magára a pénzt

2022.02.22. 08:13

Egymilliárd forintot költött el Bige László a szülinapjára – Rod Stewart köszöntötte (videó)

Legutóbbi születésnapját úgy ünnepelte meg a Gyurcsány–Márki-Zay-féle baloldal szponzora, Bige László, mint egy dúsgazdag amerikai olajmágnás – írja a Bors. A magyar gazdákat 36 milliárddal megkárosító baloldali oligarcha a lap számításai szerint egymilliárd forintot költött el a bulira, amelyen külön fizettek Rod Stewartnak azért, hogy felköszöntse Bigét.

Azt nem tudni, hogy Márki-Zay ott volt-e a 200 fős vendégseregben, de hogy Bige Lászlót a koncert végén, extra milliókért személyesen a világsztár köszöntötte, azt egy kiszivárgott, telefonnal készített videófelvétel bizonyítja. A Bors információi szerint egy ilyen személyes köszöntés külön tételként szerepel az elszámolásban, és a világsztár csak ezért – nem a fellépésért! – átlag 100 000 dollárt, azaz körülbelül 30 millió forintot kér.

Forrás: Bors

Magának a fellépésnek az ára ennek a sokszorosa. Több évvel ezelőtt a londoni Daily Telegraph írt azokról a művészekről, akik vállalnak fellépést magánpartikon milliárdosoknak. A listán akkor 1 millió 500 ezer dollárral szerepelt Rod Stewart. A pandémia azonban ezen a piacon is felsrófolta az árakat. Ma már minimum 2,5 millió dollárért vállal ilyen fellépéseket.

Forrás: Bors

A Bors úgy értesült, hogy Rod Stewart hozzávetőleg egyórás koncertet adott Bige kedvéért és a 30 milliós pluszért vállalta, hogy személyesen is felköszönti Márki-Zay Péter szponzorát.

Forrás: Bors

Rod Stewart egy Bige László által fizetett magánrepülővel érkezett, amin vokalisták és profi zenészek is utaztak, akár egy nagyszabású stadionkoncertre.

Összességében csak ez a fellépés 700 milliójába kerülhetett Bigének, és akkor még nem beszéltünk a 250 fős válogatott vendégsereg ellátásáról. A költségek a helyiségbérleti díjjal együtt elérhették a 300 millió forintot,

ÍGY ÖSSZESSÉGÉBEN LEGALÁBB EGYMILLIÁRDOT KÖLTÖTT EL A MÁRKI-ZAYT FINANSZÍROZÓ VÖRÖSBÁRÓ, HOGY MEGÜNNEPELJE ÖNMAGÁT.

Arról, hogy hogyan él óriási luxusbirtokán a vörösbáró, az Origo itt írt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában