Tisztújítás

2022.02.06. 21:22

Újra Fekete Dávid lett a Fidelitas országos választmányának elnöke

Tisztújítást, majd alakuló ülést tartott a Fidelitas országos választmánya a hétvégén Győrben.

A Fidesz ifjúsági szervezete az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: 

a küldöttek újraválasztották Fekete Dávidot a választmány elnökének. Alelnöknek megválasztották Ésik Árpádot, Hojnyák Dávidot, Kozári Kristófot, Kupcsok Pétert és Papp-Riebel Zsófiát.

A választásra felkészülés jegyében Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke mellett Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP), Győr polgármestere és Simon Róbert fideszes országgyűlési képviselő is köszöntötte a megjelenteket, a hétvége zárásaként pedig Kocsis Mátéval, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjével beszélgettek a résztvevők - tudatták.

Úgy fogalmaztak, hogy "a 2022-es országgyűlési választáson két világ áll egymással szemben: az idegen érdekeket szolgáló globalista baloldal és a polgári-nemzeti oldal patriótái". A választás tétje - emelték ki - , hogy visszatér-e a Gyurcsány-korszak vagy a magyar emberek a jövőt választják.

"2010-ben mi, magyarok, kezünkbe vettük a sorsunkat és a baloldali kormányzás kudarcai, rombolása után az elmúlt 100 év legsikeresebb évtizedét tudhatjuk magunk mögött. Ez mindannyiunk közös sikere" - áll a közleményben.

Hozzátették: ezt a sikert meg kell védeni azoktól, akik eltörölnék a rezsicsökkentést, ismét üzletet csinálnának az egészségügyből, kórházakat zárnának be, elvennék a fiatalok jövedelemadó-mentességét, eltörölnék a családtámogatásokat, adókat emelnének és beengednék az országba a migránsokat.

Közép-Európa legnagyobb politikai ifjúsági szervezete, a Fidelitas a választási felkészülést befejezte és készen áll arra, hogy megvédje a közösen elért eredményeket - olvasható a közleményben, amely azzal zárul: "Magyarország előre megy, nem hátra!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában