Dőzsöl, miközben Budapest hanyatlik

2022.03.30. 07:55

A budapesti közművezér februárban 10 napot Floridában, márciusban 10 napot Abu-Dzabiban nyaralt

Így habzsol a Gyurcsány-fióka, Karácsony Gergely kedvenc cégvezére! Mártha Imre kollégái - a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál - újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből.

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy az egyik legdrágább luxusszállodában, Abu-Dzabiban, az elnöki palota mellett található St. Regis hotelben megint csak nyaraljon egyet. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt - írta a Metropol.

Mártha Imre, akiről Gyurcsány Ferenc azt írta, „még több Mártha Imrét”, ezúttal is hű maradt önmagához. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol az USA-ban a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes, van itt egy luxuslakása és vett egy külön ingatlant egy magánszigeten is.

 

Jachtutazás a Mexikói-öbölben
 

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.
A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a ”dicsekvés jogát”. Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái az újabb luxusutazásról és jachtkirándulásról a Mártha-féle ingatlan közvetlen közelében lévő Ten Thousand Islands nemzeti park meseszép szigetvilágában, vagy egy kávézóban Naples belvárosában.

Mártha Imre barátnője posztolgatott büszkén a budapesti közművezérrel közös floridai utazásáról és a jachtútjukról

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, mint később látni fogjuk, nem mindig sikerült.

 

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi…

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai „ejtőzés” után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.
Ezúttal a mesés Közel-Kelet, közelebbről Abu-Dzabi felé vették az irányt.

 

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

Kollégáinak, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből.

Még azt is megmutatták, hogy Mártha Imre legutóbb hol parkolta le szolgálati kocsiját a Liszt Ferenc reptér parkolójában.

Március 21-én is a reptéren állt a budapesti szolgálati Skoda, ahogy az aznapi Metropol-lapszám is bizonyítja

Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy egy 60 milliós Bentley is rejtőzik a garázsában.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodát az egyik fotón –jobb oldalon, igaz hason fekve, maga Mártha Imre is felbukkant. Innen, Abu-Dzabiból lehet szép irányítani a fővárosi közműveket!


 

Hoppá, a barátnő véletlenül lebuktatta Mártha Imrét! Pirossal bekarikáztuk az Abu-Dzabiban nyaralgató budapesti közművezért.

Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas…

A St. Regis Abu-Dzabiban természetesen a csúcs-luxusszállodák egyike, nem véletlenül, hiszen az Emirátusok elnöki palotájának közvetlen szomszédságában található.

 

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben
 

Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint például a 360 fokos panoráma-kilátó a Perzsa-öbölre, privát strand eldugott pihenősarkokkal, helikopterleszálló, inas-szolgáltatás, ami a szálloda minden vendége számára ingyenes, teljes körű wellnessrészleg stb.

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

Mindezt persze meg kell fizetni.

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát egy 10 napos pihenés ára nem kevesebb, mint 12 millió forint. Ennyit egy átlagos dolgozó a Mártha Imre által vezetett budapesti közműcégeknél 3 év alatt sem keres…

 

A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerettük volna megkérdezni, hogy érzi magát ebben a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbáltuk felhívni. A recepciós, miután lebetűztük Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytunk, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártunk sikerrel…

Íme a videó, ahogy az arab luxusszálloda recepciósa, hallva Mártha Imre nevét, kapcsolja a budapesti közművezér lakosztályát…

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportunkban beszámoltunk róla, Mártha Imre cége még meg is alázott…


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában