Egyhangú döntés

2022.04.28. 15:11

Kövér Lászlót jelöli házelnöknek a Fidesz-frakció

Hivatalosan is megalakult a Fidesz 117 fős országgyűlési képviselőcsoportja.

Hivatalosan is megalakult a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja, a 117 fős kormánypárti frakció a csütörtöki alakuló ülésen egyhangúlag döntött arról, hogy Kövér Lászlót jelöli az Országgyűlés elnöki tisztségére.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményben azt írta: a Ház törvényalkotásért felelős alelnöki posztját Hende Csaba, országgyűlési alelnöki tisztséget Jakab István és Lezsák Sándor tölthet be a következő ciklusban.

Közölték azt is: a Fidesz-frakció - szintén egyhangú szavazással - újból frakcióvezetővé választotta Kocsis Mátét. A frakcióvezető-helyettesi tisztségeket Vitályos Eszter, Selmeczi Gabriella, Kubatov Gábor pártigazgató, Balla György frakcióigazgató és Ovádi Péter tölti be.

"A továbbiakban is mindig kiállunk a magyar emberek és családok érdekeiért és azért dolgozunk, hogy Magyarország békés, biztonságos, gyarapodó ország legyen" - hangsúlyozta közleményében a Fidesz-frakció.

Borítókép: Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz választmányi elnöke beszédet mond a Fidesz választási fórumán az egri Agria moziban 2022. március 19-én.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában