Gyanús szál

2022.11.03. 20:32

A baloldali céghálóbotrány szereplője felügyeli Gyurcsányék rezsimentő programját (videó)

A bankfiók, amelynek számlájára a DK a "rezsimentő programjára" várja az adományokat, Czeglédy Csaba városában, Szombathelyen van- derítette ki a Hír TV.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának vezetője beszédet mond a párt XII. kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2022. október 29-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Újabb részletekre bukkant a Gyurcsány Ferenc vezette DK úgynevezett rezsimentő alapja kapcsán a Hír TV. A rezsimentő alapot múlt héten hirdette meg a Dobrev Klára vezette árnyékormány, de máris több gyanús dolog derült ki  a programról. 

Az egyik ilyen, melyet a Hír TV most kiderített, hogy a rezsimentő alaphoz tartozó bankszámlát vezető bankfiók Szombathelyen, a baloldali Czeglédy Csaba városában van. Az adatfeldolgozók egyike pedig az EagleEye Marketing Kft., amely ugyanarra a címre (Und, Fülesi utca 11.) van bejelentve, ahová a felszámolás alatt álló Marketing and Analytics Kft., amelynek Gyurcsányék több mint 110 millió forintot fizettek ki. 

A Hír TV teljes riportját itt nézheti meg: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában