Sportügyek

2022.11.25. 09:49

A Magyar Olimpiai Bizottság elnökével tárgyalt a miniszterelnök

Sport- és olimpiai ügyekről tárgyalt Orbán Viktor a MOB elnökével.

Sport- és olimpiai ügyekről tárgyalt Orbán Viktor a MOB elnökével

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélés aktualitását a MOB szombatra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről, valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek.

ORBÁN Viktor; GYULAY Zsolt
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j2) fogadja Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét (b2) a Karmelita kolostorban 2022. november 25-én. A megbeszélés aktualitását a MOB következő napra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről, valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek
Fotós: Fischer Zoltán / Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Orbán Viktor és Gyulay Zsolt megbeszélésén áttekintették a legfontosabb 2023. évi sporteseményeket, az Új Nemzeti Sportfejlesztési Programot, és a nemzeti sportmúzeum létrehozásával kapcsolatos elképzeléseket

– közölte Havasi Bertalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában