Guruló dollárok

2022.11.22. 18:05

Hollik: az ügy jól mutatja, hogy a baloldal mennyi pénzzel is gazdálkodik

Abszurd, hogy az ellenzéki pártok nem vették észre a kampányukba ömlő dollármilliókat, ez nehezen is hihető – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje (k), valamint a korábbi miniszterelnök-jelöltek: Karácsony Gergely (MSZP, Párbeszéd, LMP, j2), Dobrev Klára (j), Jakab Péter (b2, Jobbik) és Fekete-Győr András (b, Momentum) az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

„Teljesen világos, hogy minél többet tudunk meg, annál súlyosabbnak tűnik ez az ügy. Abszurd, hogy ezt az ellenzéki pártok nem vették észre, ez nehezen is hihető. Ugyanakkor az ügy jól mutatja, hogy a baloldal mennyi pénzzel is gazdálkodik”

mondta el a Magyar Nemzetnek Hollik István a dollárbaloldal pártjainak kedden megjelent nyilatkozataira reagálva. Ahogyan arról a lap is beszámolt, a 24.hu-nak mind a hat baloldali párt azt állította, nem tudtak az 1,8 milliárd forint értékű támogatásról, melyet a Karácsony Gergely főtanácsadója által vezetett NGO, az Action for Democracy nevű szervezet pumpált bele az országgyűlési kampányukba.

– Ezek a teljesen zavart, egymásnak ellentmondó nyilatkozatok alátámasztják, amit Kocsis Máté szorgalmaz: nyilvánosságra kell hozni az ellenzéki kampány külföldi finanszírozásával kapcsolatban a nemzetbiztonsági bizottság ülésén elhangzott, ezzel kapcsolatos jelentést – szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Hollik szerint joga van minden magyar választópolgárnak megtudni ennek részleteit.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában