Nemzeti konzultáció

2023.01.14. 16:10

Hollik István: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül

A szankciókról szóló nemzeti konzultáció bebizonyította: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Hollik István közölte, hogy lezárult a nemzeti konzultáció kiértékelése. Csaknem 1,4 millió ember mondta el a véleményét.

Az eredményekből tisztán látszik, hogy a magyarok nem támogatják az elhibázott brüsszeli politikát", a kitöltők elsöprő többsége nem kér a szankciókból

 - emelte ki.

A nemzeti konzultáció eredménye ugyanakkor még valamit bebizonyított: "azt, hogy a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül" - tette hozzá a kommunikációs igazgató.

"Azzal ugyanis, hogy Gyurcsány Ferencék Brüsszel és az elhibázott szankciók oldalára álltak, egyértelműen szembehelyezkedtek a magyar érdekkel, és a magyar emberek véleményével is, amit kifejeztek a nemzeti konzultációban" - mondta. Ráadásul ezen politikájukon máig nem hajlandóak változtatni: a baloldal továbbra is a magyarokra erőltetné a szankciókat, sőt újabbakat is bevezetne.

"Nekünk viszont Magyarország az első" - jelentette ki Hollik István, hozzáfűzve: mindent megtesznek, hogy érvényt szerezzenek a magyarok akaratának. Ezért továbbra is nemet mondanak az elhibázott brüsszeli szankciókra. Mindent elkövetnek, hogy Magyarországot távol tartsák a háborútól, hiszen csak a béke jelenthet megoldást - hangoztatta a kommunikációs igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában