Brutális támadás

2023.04.25. 07:43

Marokkóiakat gyanúsít a rendőrség a bulinegyedben történt eset miatt

Három marokkói állampolgárt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy néhány héttel ezelőtt többedmagukkal összevertek egy 27 éves férfit a bulinegyedben. A sértett szerint nácinak nézték őt az elkövetők, és azt állítja, csupán azért kötöttek bele, mert egy Lonsdale márkájú pulóvert viselt.

Illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Az incidens előzménye, hogy még az Instant nevű szórakozóhelyen a társaság összeszólalkozott a fiatallal, majd a biztonsági szolgálat kidobta onnan a kötekedőket. Egy közeli utcasarkon később bevárták, majd összeverték, és elmenekültek onnan. 

Az eset után a VII. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben. 

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói az ügyben 

három marokkói állampolgárságú személyt csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, mindhárman szabadlábon védekeznek.

A többi verekedőt jelenleg is keresik a rendőrök, akik egyelőre ezt a bűncselekményt a februári antifasiszta támadásoktól elkülönítve vizsgálják.

A teljes cikk ITT olvasható el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában